Top 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations


Someone shared this on email and found it worth sharing 🙂  Top 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations :

🙂

1.) At the movies:

When you meet acquaintances/ friends.. …..
Stupid Question :- Hey, what are you doing here?
Answer :- Dont u know, I sell tickets in black over here..

******

2.) In the bus:
A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…
Stupid Question :- Sorry, did that hurt?
Answer :- No, not at all, I’m on local anesthesia.. …why don’t you try again.

******

3.) At a funeral:
One of the teary-eyed people ask…
Stupid Question :- Why, why him, of all people.
Answer :- Why? Would it rather have been you?

******

4.) At a restaurant:

When you ask the waiter
Stupid Question :- Is the “steak” good??
Answer :- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

******

5.) At a family get-together:
When some distant aunt meets you after years
Stupid Question :- OMG! you’ve become so big!
Answer :- Well you haven’t particularly shrunk yourself.

******

6.) When a friend announces her wedding, and you ask…
Stupid Question :- Is the guy you’re marrying good?
Answer:- No,he’s a miserable wife-beating ,insensitive lout…it’s just the money.

******

7.) When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question :- Sorry. were you sleeping?
Answer :- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or
not. You thought I was sleeping…. you dumb witted moron.

******

8.) When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
Stupid Question :- Hey have you had a haircut?
Answer :- No, its autumn and I’m shedding…. ..

******

9.) At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…
Stupid Question :- Tell me if it hurts?
Answer :- No it wont. It will just bleed.

******

10.) You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks…
Stupid Question :- Oh, so you smoke.
Answer :- Gosh, it’s a miracle ………..it was a piece of chalk and now it’s in flames!!!

🙂

2 Responses

  1. maybe you can add this on your list…

    ************* MOST EXPENSIVE SHOES IN THE WORLD *most expensive shoes in the world* MOST EXPENSIVE SHOES IN THE WORLD *************

  2. one of the most stupid questions for me is “ARE YOU ALRIGHT?”

    they can see I ain’t alright, no need to ask! ofcourse I will answer the most stupid answer too… “YES IM FINE”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: